Çit

Çit

THERRAWOOD® ÇİT, DIŞ MEKANLARINIZDA DİLEDİĞİNİZ ALANI ÇEVRELEYEREK GÜVENLİ, ŞIK BİR YAŞAM ALANINA DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN PRATİK İDEAL BİR ÇÖZÜMDÜR.

Yüksek kaliteli kompozit profiller, aluminyum direkler ile kombine edilerek estetik ve hareketli bir görünüm sağlanır. Kompozit profiller tam kapalı ve yarı kapalı iki farklı modele ve 6 farklı renk seçeneğine sahiptir. Aluminyum direkler eloksal ve füme renk seçeneğiyle sunulur. Sağlam ankraj sistemi ve cam aksesuarlarıyla bahçenizde istediğiniz dizaynı yaratmanıza imkan verir. Nem korkunuz olmaksızın, ahşap kompozit profiller düşük bakım masrafıyla size çürümeyen, uzun ömürlü ve sağlam bir alternatif sunar.

GALERİ


SİSTEM PROFİLLERİ

ÇİT LAMBRİ 125/24
ÇİT LAMBRİ 125/24
Standart Ölçüler:
En125 mm
Boy 6000 mm
Kalınlık 24 mm
ÇİT LAMBRİ 150/24
ÇİT LAMBRİ 150/24
Standart Ölçüler:
En150 mm
Boy 6000 mm
Kalınlık 24 mm
BAŞLANGIÇ DİREK
BAŞLANGIÇ DİREK
Standart Ölçüler:
En77 mm
Boy 5600 mm
Kalınlık 58 mm
ARA DİREK
ARA DİREK
Standart Ölçüler:
En77 mm
Boy 5600 mm
Kalınlık 38 mm
KÖŞE DİREK
KÖŞE DİREK
Standart Ölçüler:
En85 mm
Boy 5600 mm
Kalınlık 82 mm
ÇİT LAMBRİ KAPAK
ÇİT LAMBRİ KAPAK
Standart Ölçüler:
En24 mm
Boy 5500 mm
Kalınlık 13 mm

PROFİL RENKLERİ VE DOKU

Fındık Kahve Fındık Kahve
Tropik Kahve Tropik Kahve
Taş Gri Taş Gri
Antrasit Antrasit
Badem Beji Badem Beji
Krem Krem

ÖZELLİKLER

DIŞ HAVA KOŞULLARINA KARŞI DAYANAKLI
TherraWood ürünleri her türlü hava koşuluna karşı dayanıklıdır. TherraWood profilleri ani sıcaklık değişimlerinde dahi hiçbir sorun çıkarmadan fiziksel özelliklerini korur. Su, nem ve rutubetten etkilenmez.

ÇEVREYE KARŞI DUYARLI
Çevre duyarlılığının her geçen gün arttığı dünyamızda, ahşap kompozit, dış mekan peyzaj ve cephe uygulamaları için doğayla en dost çözüm olarak öne çıkmaktadır. TherraWood, gelişmiş ve yenilikçi üretim teknolojisi ile verimliliği, çevreye uyumu ve yüksek kaliteyi birleştiren mükemmel bir ahşap kompozit ürünüdür. Dış mekan uygulamalarında kullanılan tropik ağaç türleri verimsiz ve ölçüsüz doğal kaynak tüketimine neden olur. Ağaç endüstrisinin atıkları kullanılarak katma değerli bir ürüne dönüştüğü TherraWood profilleri %100 geri dönüştürülebilir bir malzemedir. Üretim prosesinde kullanılan su tamamen kapalı sistem olarak çalışmaktadır ve herhangi bir çevresel atık ortaya çıkmaz.

MONTAJ ŞEMASI

Montaj Şeması
THERRAWOOD ÇİT
Montaj Kılavuzu

THERRAWOOD ÇİT Montaj Kılavuzu